Bahasa Inggris Tetaplah Bersamaku

Bahasa Inggris Tetaplah Bersamaku

tetaplah bersamaku bahasa inggrisnya

1. tetaplah bersamaku bahasa inggrisnya


stay with me
semoga membantustay with me maaf ya klo salah

2. Bahasa inggris tetaplah bersamaku dalam suka maupun duka


Jawaban:

stay with me in joy and sorrow


3. Bahasa inggrisnya tetaplah bersamaku jadi teman hidupku berdua kita jalani semua


still two of my friends with me so we live togetherPlease stay with me. be my friend, we live together.

4. Bahasa inggrisnya tetaplah bersamaku sayang


Jawaban:

"Still with me love"

Penjelasan:

THANKS^-^


5. apa bahasa inggrisnya jangan pernah berubah dan tetap bersamaku


Jawaban:

The English translation for 'jangan pernah berubah dan tetap bersamaku' is

'Never change yourself and stay with me.'

Penjelasan:

In translation, either from English to Indonesian or vice versa you have to consider important elements of it so that it does not confuse the meaning, especially for the native speaker of the target language. Those elements are the context, which shows the situation, the people related to such phrase to be translated, and the proper vocabulary, which is essential to make the native speaker of the target language easier to understand by giving the exact meaning of the phrase despite not using the precise translated words from the original language.

This sentence or phrase, based on the context, might be uttered in a private dialogue between two lovers as such are often heard in romantic context. Thus, the proper translated version of it is

'Never change yourself and stay with me.'

OR sometimes it can be made a little more poetic like one often hear in a song such as

'Don't you ever change and stay together with me.'

It gives more emphasis and stronger tone as if the one who says that begs to the other party not to leave him/her.

Pelajari lebih lanjut:

Translation https://brainly.co.id/tugas/10956908

Detail Jawaban:

Kelas: SMA

Mapel: English

Kategori: translation

Kode:

Kata kunci:


6. bahasa inggrisnya saya ingin kamu tetap bersamaku


I want you stay with meI want you stay with me


7. Bahasa Inggrisnya tetaplah bersamaku


Jawaban:

tetaplah bersamaku ( stay with me)


8. Berjanjilah untuk tetap bersamaku dalam bahasa inggris


Jawaban:

promise me , to stay with me here


9. Bahasa Inggris dari kata "Tolong tetap lah bersamaku dan tetaplah ada di saat aku senang,dan sedih"​


Jawaban:

please stay with me and be there when I'm happy, and happy


10. Bahasa inggrisnya tetaplah bersamaku jadi teman hidupku


stay with me to be my life mate

tetaplah bersamaku jadi teman hidupku

maaf ya kalau salah

11. Bahasa inggris ny, tetaplah bersamaku Dan jadi teman hidup ku


Jawaban:

stay with me and be my life partner

Jawaban:

Stay with me and be my life partner.


12. Apa bahasa inggrisnya ku mohon tetap lah bersamaku apapun yang terjadi


Jawaban:

please stay with me no matter what.

Please stay with me no matter what happens.

13. Apa bahasa inggrisnya tetaplah bersamaku meskipun saat ini jarak memisahkan kita


Stay with me even distance separate usstay with me even distance separating us

14. Apa bahasa inggrisnya tetap bersamaku dalam situasi apapun


Jawaban:

tetap bersamaku dalam situasi apapun =stay with me in any situation

Penjelasan:

semoga membantu:)


15. apa bahasa inggrisnya jangan pernah berubah dan tetap bersamaku slamanya


Don't ever change and stay with me

Never change and stay with me forever

16. Bahasa inggris nya : "Tetaplah tersenyum meski aku take selalu bisa bersamamu di setiap waktu."


always smile altough i always can't with you every time.
semoga membantu ;)Bahasa inggrisnya yaitu :
=>keep smiling though I could not always be with you every time

17. Tetaplah bersamaku meski pertengkaran itu sering terjadi bahasa inggrisnya apa?


Jawaban:

Stay with me even though the quarrel often occur


Kategori b_inggris